www.logicsnap.net

Web sites

Gennem tiden er de forskellige web sites dukket op et efter et. Udviklingen har fulgt tidens teknologi på Microsoft platformen.

Almindelige HTML sider, FrontPage sites, ASP udvikling og det sidste nye værktøj Expression Web har skabt de web løsninger LogicSnap har været med til at udvikle.

All-Round Sport

All-Round Sport er et forlag med speciale i idrætsfaglige materialer.

Forlaget blev etableret af Keld Mørch Andersen og Kim Hagenbo i 1998 i forbindelse med udviklingen af den nyskabende cd-rom med håndboldtræning, ”Den lille runde om håndbold”. Denne blev udgivet i 1999 i samarbejde med Danmarks Idræts- Forbund.

All-Round Sport samarbejder om udviklingen af produkterne med LogicSnap ved Jan Tideman.

Salg og distribution foregår dels via hjemmesiden www.all-roundsportshop.dk, dels gennem et nært samarbejde med Dansk Håndbold Forbund, Svenska Handbolls Förbundet, Handball-World fra Schweiz og Flexmedia a/s. 
Web site - All-Round Sport

Handball Coach

Det nye planlægnings- og inspirationsværktøj for alle trænere

Handball Coach er bygget enkelt op med et billedfelt, et tekstfelt, en række faneblade, navigationstaster, sidetalsangivelse samt visningstaster.

Der er to menuer, ”Handball Coach”, der viser det materiale, du bliver forsynet med fra All-Round Sport og ”Din menu”, der viser den menu, som du selv opbygger.

Web site - Handball Coach

Limousinen

Limousine Service & Business kørsel

Vi har bilen til den store dag og til den forretningsmæssige kørsel!

Mange flotte biler - til alle lejligheder!
Web site - Limousinen

Friis Limousine

Der er begivenheder i livet, hvor transport handler om andet og mere end blot at komme fra et sted til et andet. Hvor køreturen er en oplevelse og ankomsten gør indtryk. Og hvor Friis Limousine Service er det rette valg.

Friis Limousine Service råder over eksklusive limousiner, frække sportsvogne, romantiske kareter og diskrete luksusvogne til enhver lejlighed. Vore køretøjer er af højeste standard og vore chauffører er alle høflige, veluddannede og indstillede på at gøre enhver køretur til noget ganske særligt.
Web site - Friis-Limousine

HospitalsKlovnen

Formålet med projektet er at oparbejde en kapital således, at hospitalsklovnen Ludo kan forsætte det enestående arbejde på Gentofte Sygehus børneafdeling.

Hospitalsklovnenes arbejde er desværre og meget uforstående ikke en budgetpost hos Sundhedsministeriet.

I første omgang vil jeg arbejde på at udbrede kendskabet til hospitalsklovnens arbejde på Gentofte Sygehus; men på længere sigt vil jeg meget gerne gøre mit projekt landsdækkende, så alle landets hospitaler med børneafdelinger kan have tilknyttet en hospitalsklovn.
Web site - HospitalsKlovnen

LabMagic

Kennel Lab Magic så dagens lys den 19. marts 2002, hvor vi fik vores kennelmærke i Dansk Kennel Klub og vores første kuld hvalpe kom til verden den 18. maj 2002.

Vi er opdrætter af labrador retriever, og vi vil gøre vores bedste for at bevare den "rigtige"  labrador. For os er en rigtig labrador, en dejlig glad familiehund, med et godt temperament, meget arbejdsvillig og en dygtig jagthund.
Web site - LabMagic